پروبیوتیک و مصرف آن در جیره غذایی دام و طیور

تعریف پروبیوتیک : موادی که توسط میکروارگانیسمی تولید شده و رشد میگروارگانیسم های دیگر را تحریک می کند. یا به معنای دیگر ارگانیسم ها و موادی که توازن را در روده تحت تاثیر قرار می دهند را پروبیوتیک گویند.تا پایان این مقاله با ما باشید تا از تلفات دام و طیور خود جلوگیری کنید.

تاریخچه مصرف پروبیوتیک ها :

در گذشته نیز انسان ها از اسید لاکتیک که نوعی باکتری بوده جهت تهیه سیلو ها ، ترشیجات و پنیر استفاده می کردند.در قرن بیستم با بررسی ها و ازمایش های مختلف پی به استفاده از پروبیوتیک ها مانند مخمر ها ، باکتری ها و باسیلوس ها برده اند.

 

انواع پروبوتیک ها و نحوه عملکرد آنها :

استفاده از پروبیوتیک ها در خوراک باعث تغییر تعادل میکربی و کاهش استقرار میکروارگانیسم های نا مطلوب در دستگاه گوارش می شود.

پروبیوتیک ها به چند دسته  :

1.باسیلوس ها

2.بیفیدوباکتریوم

3.انتروکوکوس

4.اشریشیا کلی

5.لاکتوباسیلوس

6.لاکتوکوکوس

7.استرپتوکوکوس

8.انواع گونه های مخمر

و کشت ها مخلوط.

 

این وبسایت هیچ گونه خرید و فروش نهاده ، علوفه کنسانتره و ماشین الات دام و غیره ندارد .لطفا جهت خرید و فروش با پشتیبانی تماس نگیرید.

 

به طور کلی در تغذیه دام سه نوع پروبویتک  1. اسید لاکتیک  2. اسپورهای باسیلوس  3. مخمر ها استفاده می شود.

 

 

باکتریهای اسید لاکتیک :

 

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.