تعریف پروبیوتیک : موادی که توسط میکروارگانیسمی تولید شده و رشد میگروارگانیسم های دیگر را تحریک می کند. یا به معنای دیگر ارگانیسم ها و موادی که توازن را در روده تحت تاثیر قرار می دهند را پروبیوتیک گویند.تا پایان این مقاله با ما باشید تا از تلفات دام و طیور خود جلوگیری کنید.
تاریخچه مصرف پروبیوتیک ها :
در گذشته نیز انسان ها از اسید لاکتیک که نوعی باکتری بوده جهت تهیه سیلو ها ، ترشیجات و پنیر استفاده می کردند.در قرن بیستم با بررسی ها و ازمایش های مختلف پی به استفاده از پروبیوتیک ها مانند مخمر ها ، باکتری ها و باسیلوس ها برده اند.
انواع پروبوتیک ها و نحوه عملکرد آنها :
استفاده از پروبیوتیک ها در خوراک باعث تغییر تعادل میکربی و کاهش استقرار میکروارگانیسم های نا مطلوب در دستگاه گوارش می شود.
پروبیوتیک ها به چند دسته :
1.باسیلوس ها
2.بیفیدوباکتریوم
3.انتروکوکوس
4.اشریشیا کلی
5.لاکتوباسیلوس
6.لاکتوکوکوس
7.استرپتوکوکوس
8.انواع گونه های مخمر
و کشت ها مخلوط.
این وبسایت هیچ گونه خرید و فروش نهاده ، علوفه کنسانتره و ماشین الات دام و غیره ندارد .لطفا جهت خرید و فروش با پشتیبانی تماس نگیرید.
به طور کلی در تغذیه دام سه نوع پروبویتک 1. اسید لاکتیک 2. اسپورهای باسیلوس 3. مخمر ها استفاده می شود.
باکتریهای اسید لاکتیک :