طرح توجیهی گوسفند رومانوف 1000 راسی

دانلود طرح توجیهی گوسفند داشتی 1000 راسی رومانوف چندقلوزا اصلاح نژاد :

طرح توجیهی گوسفند داشتی رومانوف را در سال  99 توسط مهندس مهدی بنی حسن کارشناس دام و طیور در تعداد 53 صفحه با فرمت ورد و پی دی اف تهیه و تدوین و از طریق این وبسایت منتشر کردیم.تا قبل از سال 99  تمامی جایگاه های دام ( گوسفند داشتی )  طبق اصول نظام مهندسی و با اندازه های یکسان ساخته می شد که در سال جدید بخش نامه ای جهت ابعاد و اندازه های جایگاه دام های پرتولید مانند گوسفند رومانوف ارایه شد.

این طرح طبق اخرین بخش نامه و ابعاد ارایه شده توسط سازمان نظام مهندسی نوشته شده است.  میش و قوچ رومانوف در اصل از کشور روسیه منشا گرفته است و در حال حاضر در کشور هایی چون فرانسه ، امریکا و سایر  به دلیل چندقلوزایی نگهداری و پرورش داده می شود.این گوسفندان  بین 3 الی 6 زایش در هر دوره را در سابقه خود ثبت کرده اند ، هر چند در محیط ازمایشگاهی تا 9 بره هم مشاهده شده است.

 

بره زایی و قیمت میش رومانوف (سرمایه گذاری مورد نیاز احداث دامداری ) :

بره های زایش شده در گوسفندان رومانوف به دلیل چندقلوزا بودن (280 الی 300 درصد )  نسبت به بره های ایرانی از وزن کم تری برخوراند و در حین زایمان به نگهداری بیشتری نیاز خواهند داشت ، در همین رو مقدار تلفات انها نیز در صورت عدم نگهداری صحیح در حین زایمان بیشتر خواهد بود.قیمت گوسفندان رومانوف به طور خالص در کشور بین 5 الی 8 میلیون تومان قیمت گذاری می شوند که در گونه های ناخالص و ترکیب شده با میش های ایرانی از قیمت کمتری برخوردارند.هزینه های ساخت دامداری به طور کاملا تفکیک شده در طرح اورده شده است.از مهمترین ویژه گی های این نژاد می توان به چندقلوزایی و بدون دنبه بودن آن اشاره کرد.

در این طرح به بررسی زمین مورد نیاز ، قسمت های مختلف جایگاه دامداری + هزینه ساخت هر یک به طور مجزا ، ماشین الات مورد نیاز ، تاسیسات ، هزینه خرید دام و خوراک ، ترکیب گله ،  حقوق ، سوخت ،جدول فروش ، درامد و سود  نرخ بازدهی ، دوره بازگشت سرمایه ،  و نقطه سر به سر به طور کامل بررسی شده است. با ما همراه باشید با طرح توجیهی گوسفند داشتی 1000 راسی.

 

اخرین اپدیت طرح توجیهی گوسفند داشتی 1000 راسی رومانوف : سال 99 .

 

جزییات طرح توجیهی گوسفند داشتی 1000 راسی سال 99 :

کارشناس طرح : مهندس مهدی بنی حسن (کارشناس دام و طیور )
موضوع فایل : طرح توجیهی پرورش گوسفند داشتی اصلاح نژاد چندقلوزا (رومانوف )
سال تهیه و تدوین :  1399 اخرین اپدیت
قالب و فرمت فایل : ورد (قابل ویرایش ) و پی دی اف
تعداد صفحات : 53صفحه ورد

 

پرورش میش و قوچ نژاد رومانوف
پرورش میش و قوچ نژاد رومانوف

خلاصه طرح پرورش و نگهداری 1000 راس میش رومانوف سال 99 :

 

خلاصه سرمایه گذاری (جدول شماره 1) مبالغ به تومان
کل سرمایه گذاری 24,095,799,547
سرمایه ثابت طرح 21,906,442,500
سرمایه در گردش 1,022,590,927
نرخ بازدهی 41%
دوره بازگشت سرمایه 2.4
نقطه سر به سر 19%
فروش در نقطه سر به سر 2,614,087,857
ارزش افزوده ناخالص 9,882,752,291
ارزش افزوده خالص 9,613,001,208
مازاد نقدی عملیات 9,293,236,291
سود ناویژه 9,023,485,208
سود ویژه 7,709,465,995
 تولیدات نزاد خالص ،گوشت – شیر و کود

مشخصات گوسفند رومانوف  :

گوسفند رومانوف نژادی از گوسفندان اهلی متعلق به دره ولگای شمالی در شمال شرق مسکو در کشور روسیه می‌باشد. نام این نژاد از دهکده‌ای به همین نام در این منطقه گرفته شده.

در قرن ۱۸ میلادی این نژاد در خارج از روسیه دیده شد. بعد از آن ابتدا به آلمان و از آنجا به فرانسه برده شد. در سال ۱۹۸۰ تعداد ۱۴ میش و ۴ قوچ به کانادا وارد شد و ۵ سال قرنطینه گردید. پس از آن تعدادی انتخاب شدند .
استفاده اصلی این نژاد جهت اصلاح گله گوشتی می‌باشد.

 

تولید مثل گوسفند نژاد رومانوف :

بره این نژاد در سه تا چهار ماهگی به بلوغ می‌رسد و در هر فصلی به جفتگیری می‌پردازد. به همین دلیل جداسازی بره نر در ۸ تا ۱۰ هفتگی صورت می‌گیرد.

در گله‌های آزاد زایش در ۷ ماهگی نیز دیده شده است. واضح می باشد که جفت گیری قبل از نه تا ده ماهگی باعث صدمه دیدن شدید میش و افزایش شدید احتمال مرگ و میر بره و مادر می شود.

برخلاف دیگر نژادهای گوسفندان که در هر شکم یک یا گاهی دو بره می‌زایند، میش رومانف در هر زایش دو، سه، چهار، پنج یا شش بره تولید می‌کند. رکورد ۹ بره در روسیه و ۷ بره در آمریکا ثبت شده است. در بسیاری نقاط جهان رکورد ۱۲ بره در دو زایش متمادی یک میش ثبت شده است.

دوران آبستنی این نژاد تقریباً ۱۴۴ روز بوده و از همه گوسفند زنده دیگر کوتاهتر می‌باشد. میش این نژاد، در صورت مدیریت درست خوراک به راحتی از قبل شیردهی به بره‌های خود بر می‌آید و به ندرت و در زایشهای ۴ قلو به بالا فقط نیاز به کمک دارد.

قوچ رومانف از زمان بلوغ زودرس خود (۱۰ تا ۲۰ هفته) در تمامی فصول آماده و قادر به جفتگیری می‌باشد و توانایی باردارسازی ۶۰ تا ۷۰ میش را دارا می‌باشد.

 

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد احداث و شروع فعالیت در زمینه پرورش گوسفند رومانوف :

طرح پیشنهادی از نقطه نظر امکان اجرا فنی و مدیریتی بررسی و کاملا موجه به نظر می رسد. باعنایت به نرخ بازدهی سرمایه گذاری داخلی (میانگین 5 سال )به میزان 41 درصد قابل توجیه و از نظر اقتصادی و اشتغال زایی واحد و فرآورده های متفرقه تولیدی همچنین باعنایت به تامین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی کاملا موجه به نظر می رسد.

 

توجيه اقتصادي طرح توجیهی فنی اقتصادی گوسفند رومانوف (میش و قوچ ) :

همانگونه كه در جدول فوق آورده شده سود خالص طرح در سال اول  7,709,465,995 هزار تومان    مي باشد كه در سالهاي بعد به نسبت رشد درآمد و هزينه محاسبه شده است .لذا طرح قابل اجرا مي باشد.

 

طرح توجیهی گوسفند رومانوف 1000 راسی
طرح توجیهی گوسفند رومانوف 1000 راسی

نحوه شروع و سرمایه گذاری در یک دامداری گوسفند داشتی ( نگهداری میش قوچ و بره ) :

در طرح های گوسفند داشتی دامدار باید ابتدا یک جایگاه را طبق استاندارد ها و ابعاد و اندازه های گفته شده در طرح ساخته و تکمیل نماید سپس با خرید میش و قوچ های اصلاح نژادی چندقلوزا مانند رومانوف شروع به فعالیت نماید .پس از ابستنی و زایمان میش ها در هر دوره بره های نر را می تواند پروار و یا به عنوان بره سبک وارد بازار کند.

بره های ماده را نیز تعدادی را طبق استاندارد جایگزین میش های نامناسب از نظر تولیدی و یا میش های حذفی از نظر بیماری کرده و مابقی را می تواند پروار و یا به عنوان شیشک راهی بازار کند.و میش های حذفی را به کشتار بسپارد.

در طرح های گوسفند داشتی نیاز به جیره های متفاوت برای بره ها و میش ها می باشد.در این طرح توجیهی نمونه جیره برای بره های پرواری و میش ها اورده شده است.

 

مقدمه ای از پرورش گوسفند و پرواربندی :

گوسفند داري يكي از مهمترين و اصلي ترين مشاغل اقتصادي و عوامل اجتماعي و تاريخي كشور است . اين حرفه، علاوه بر توليد محصولات دامي، در تثبيت موقعيت سياسي و اقتصادي نيز ، بسيار اهميت دارد. گسترش اين فعاليت، با استقلال سياسي و اقتصادي، ارتباط بسيار نزديك و غير قابل تفكيكي دارد و در اشتغالزائي مفيد و مولد، داراي نقش به سزائي است. به منظور حفظ و حراست از اين سرمايه ملي و ارتقاء و افزايش ميزان انواع توليدات جهت تأمين پروتئين حيواني و مواد خام مورد نياز صنايع كشور، سرمايه گذاري، آموزش و تحقيق ، بهبود مديريت و اصلاح نژاد گوسفند و بز را طلب مي نمايد .

يكي از عوامل موثر در جهت نيل به اهداف فوق ، تهيه و تدوين نظام دامپروري دربارة پرورش گوسفند و بز و تعيين ضوابط مربوطه و ارائه روشهايي است كه در برگيرندة قسمت اعظم مسائل گوسفند داري ميباشد. توده نژادهاي بومي گوسفند و بز كشور، به دلايل محيطي و مديريت خاصي كه پرورش دهندگان اعمال داشته اند، به وجود آمده است. اهم نژادها و يا توده نژاده هاي گوسفند، عبارتند از: مغاني، ماكوئي، قزل، سنجابي، شال، مهرباني، افشاري، بلوچي، لري بختياري، لري، قره گل، سنگسري، زندي، تالشي، عربي، كبوده، قشقائي، فراهاني، كلكوئي، زل، دالاق، كردي، بهمئي، ناييني، كرماني و فشندي و نژاد رومانوف که از خطه روسیه می باشد ، در این طرح به بررسی پرورش و نگهداری گوسفند رومانوف خالص پرداخته ایم .

 

روش های پرورش و نگهداری گوسفند :

بطور معمول پرورش گوسفند و بز به دو منظور داشتي و پرواربندي انجام مي گيرد. پرورش گوسفند و بز داشتي از جهت تأمين علوفه مورد نياز به سه روش مختلف ميباشد.

۱ – پرورش گوسفند و بزداشتي با استفاده از مراتع رو عشاير كوچ
۲ – پرورش گوسفند و بزداشتي با استفاده توام از مراتع و مزارع و باغات ( روش معمول توليد)
۳ – پرورش گوسفند و بز داشتي مزرعهاي (بسته )

 

 

ضوابط صدور پروانه تاسيس واحدهاي گوسفند داشتي:

ظرفيت دامداری :

  • ظرفيت واحدهاي جديد التاسيس پرورش گوسفند داشتي نبايد از ۱۰۰ راس ميش مادر كمتـر باشد و ظرفيتهاي بيشتر، به شرح زير تعيين ميگردد
  • صدور پروانه تاسيس واحدهاي پرورش گوسفند داشتي با هر ظرفيتي از طريق كميسيون صـدور پروانـه استان صورت ميگيرد.
  • ظرفيت پروانه تاسيس گوسفندداري داشتي بر اساس ظرفيت پروانه چرا و يا ساير منابع علوفـهاي تحـت مالكيت و در تصرف (دست كاشت، پسچر، بقاياي محصولات زراعي و باغي) تعيين ميگردد .
  • حداقل زمين مورد نياز جهت تاسيس واحدهاي پرورش گوسفند داشتي بر حسب ميزاني كـه در ذيـل نقشه هاي منضم به «نظام» قيد شده است، مشخص ميشود

 

 

موارد کاربرد و مزایای طرح توجیهی گوسفند رومانوف 1000 راسی نوشته شده توسط این سایت :

  1. جهت ارایه به بانک و گرفتن وام
  2. جهت ارایه به جهاد و نظام مهندسی
  3. جهت بررسی هزینه های احداث یک دامداری پرورش گوسفند ( میش قوچ و بره )
  4. جهت بررسی سود و درامد دامداری گوسفند داشتی 1000 راسی
  5. جهت ارایه به دانشگاه
  6. و سایر موارد.

 

سرمایه مورد نیاز پرورش و نگهداری گوسفند میش و قوچ رومانوف چندقلوزا
سرمایه مورد نیاز پرورش و نگهداری گوسفند میش و قوچ رومانوف چندقلوزا

 

فهرست طرح توجیهی گوسفند رومانوف 1000 راسی :

کلیات طرح

مقدمه

اهمیت اقتصادی

اهداف

مشخصات فنی طرح:

ب) سرمایه گذاری طرح .

ب.۲) ساختمان و محوطه سازی مورد نیاز

.۳) خرید و نصب ماشین آلات و تجهیزات :

ب ۴) تاسیسات موجود و مورد نیاز

ب ۵)وسائط نقلیه

ب ۶)تجهیزات اداری و خدماتی

ب۷)سایر اقلام سرمایه ای

ترکیب گله  

سرمایه در گردش مورد نیاز یک دوره تولید.

الف –۶ ) مخارج پیش از تولید

خلاصه سرمایه گذاری طرح

منابع تامین سرمایه

پیش بینی زمان تولید :

هزینه مواد اولیه

حقوق و دستمزد

هزینه سوخت و انرژی و ارتباطات

هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک

هزینه های سالانه طرح

جدول هزینه های ثابت و متغییر

سود آوری سالانه طرح

نقطه سر به سر

نرخ بازده میانگین ۵ سال

دوره بازگشت سرمایه

نتیجه گیری ، بررسی و پیشنهاد

 

 

روش دانلود فایل طرح توجیهی :

۱٫کلیک بر گزینه خرید.
۲٫پرداخت توسط کلیه کارت های عضو شتاب
۳٫مشاهده و دانلود فایل پس از پرداخت
۴٫ارسال یک نسخه به ایمیل شما

خرید و دانلود آنی طرح توجیهی پرورش گوسفند رومانوف 1000 راسی اصلاح نژاد چندقلوزا ورد تعداد 53 صفحه با فرمت ورد + پی دی اف

مبلغ 5.500.000  تومان

مبلغ 300 هزار تومان (تخفیف ۴۸ ساعته )

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.