استفاده از کاه در جیره :
کاه ساقه های الیافی حاصل کشت و برداشت جو ، گندم ، یولاف و لگوم ها می باشد. به طور کلی ساقه و برگ های غلات که بعد از جداکردن دانه ها باقی ماند را کاه می گوبند .
مزایای تغذیه ای کاه :
کاه یک محصول خوب از الیاف بوده و پروتئین و انرژی بسیار کمی دارد خوش خوراک بوده و هضم کمی دارد .کاه نخود و لوبیا از نظر تغذیه ای حاوی پروتئین کلسیم و منیزیم بیشتری نسبت به کاه غلات می باشد . در مقابل به دلیل رطوبت بیشتر و سرعت خشک شدن پایین تر زودتر کپک می زند .
جو دوسر خوش طعم ترین و مقوی ترین است. کاه جو دوم است و کاه گندم کمترین ارزش غذایی غلات اصلی را دارد. کاه ارزن خوش طعم تر و دارای انرژی و پروتئین بیشتری است .
محدودیت های مصرفی کاه در جیره :
استفاده از کاه در غیر نشخوارکنندگان به دلیل ماهیت الیافی مناسب نبوده همچنین در نشخوارکنندگان به دلیل سطوح پایین انرژی با محدودیت مصرف ( بین 5 الی 10 درصد حداکثر جیره ) باید مصرف شود .
غنی سازی کاه :
عمل اوری کاه با امونیاک و اوره سطح پروتئین آن را تا 7 درصد بالا می برد .
مزایا و معایب استفاده از کاه :
به طور خلاصه مزایا و معایب کاه و استفاده از آن در خوراک دام :
- خوردن زیاد برای حیوانات دشوار است ، زیرا آنها در هضم کاه مشکل دارند.
- کاه دارای ارزش غذایی ضعیفی است.
- اگر کاه با محلول آب اوره تصفیه شود ، می تواند خوراک مناسبی باشد.
این وبسایت هیچ گونه خرید و فروش نهاده ، علوفه کنسانتره و ماشین الات دام بره و بز و غیره ندارد .
لطفا جهت خرید و فروش با پشتیبانی تماس نگیرید.
سلام خسته نباشید خدمت شما و همکارتان اینجانب دامداری ۲۰۰ راسی پرواریدر حال احدا هستم قابل بدانید از شما الگو بگیرم ممنون میشم
سلام خسته نباشید روزانه جیره مصرفی کاه چقد باید باشد ممنون