کاه و استفاده از آن در خوراک دام

استفاده از کاه در جیره :

کاه ساقه های الیافی حاصل کشت و برداشت جو ، گندم ، یولاف و لگوم ها می باشد. به طور کلی ساقه و برگ های غلات که بعد از جداکردن دانه ها باقی ماند را کاه می گوبند .

مزایای تغذیه ای کاه :

کاه یک محصول خوب از الیاف بوده و پروتئین و انرژی بسیار کمی دارد خوش خوراک بوده و هضم کمی دارد .کاه نخود و  لوبیا از نظر تغذیه ای حاوی پروتئین کلسیم و منیزیم بیشتری نسبت به کاه غلات می باشد . در مقابل به دلیل رطوبت بیشتر و سرعت خشک شدن پایین تر زودتر کپک می زند .

جو دوسر خوش طعم ترین و مقوی ترین است. کاه جو دوم است و کاه گندم کمترین ارزش غذایی غلات اصلی را دارد. کاه ارزن خوش طعم تر و دارای انرژی و پروتئین بیشتری است .

کاه و استفاده از آن در خوراک گاو و گوسفند
کاه و استفاده از آن در خوراک گاو و گوسفند

محدودیت های مصرفی کاه در جیره :

استفاده از کاه در غیر نشخوارکنندگان به دلیل ماهیت الیافی مناسب نبوده همچنین در نشخوارکنندگان به دلیل سطوح پایین انرژی با محدودیت مصرف ( بین 5 الی 10 درصد حداکثر جیره ) باید مصرف شود .

 

غنی سازی کاه :

عمل اوری کاه با امونیاک و اوره سطح پروتئین آن را تا 7 درصد بالا می برد . 

 

مزایا و معایب استفاده از کاه  :

به طور خلاصه مزایا و معایب کاه و استفاده از آن در خوراک دام :

  • خوردن زیاد برای حیوانات دشوار است ، زیرا آنها در هضم کاه مشکل دارند.
  • کاه دارای ارزش غذایی ضعیفی است.
  • اگر کاه با محلول آب اوره تصفیه شود ، می تواند خوراک مناسبی باشد.

 

این وبسایت هیچ گونه خرید و فروش نهاده ، علوفه کنسانتره و ماشین الات دام بره و بز  و غیره ندارد .

لطفا جهت خرید و فروش با پشتیبانی تماس نگیرید.

2 دیدگاه دربارهٔ «کاه و استفاده از آن در خوراک دام;

  1. سلام خسته نباشید خدمت شما و همکارتان اینجانب دامداری ۲۰۰ راسی پرواریدر حال احدا هستم قابل بدانید از شما الگو بگیرم ممنون میشم

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.